Categories
Uncategorized

Anda perlu menjelaskan mengapa anda membuat wang

Saya fikir ia adalah teknologi pelaburan jika terdapat kata kunci yang tidak mengubah minat semua orang.

Sudah tentu, terdapat cara yang berbeza, tetapi terlalu semula jadi untuk mendengar pakar yang mempunyai sedikit pengalaman, sedikit lebih banyak keuntungan, dan lebih mahir daripada saya dalam prospek masa depan.

Ya, ini adalah salah satu pengalaman pelaburan saya. Tidak apa-apa. Jangan menghiburkan diri anda seperti ini.

Jika anda melihat artikel saya, sekurang-kurangnya saya ingin anda mempunyai pengalaman dan arahan kegagalan saya dan melabur dalam pelaburan yang sihat dan menyeronokkan.

Bagaimana saya tahu? Saya memetiknya dari pengalaman saya sendiri. Saya mahu anda membacanya kerana anda berbeza.

Apa khabar? Saya akan mengambil gambar kes itu. Adakah anda akan memberitahu saya di mana harta itu? Itu tidak masuk akal.

Sebab mengapa saya tidak mahu membaca bilik bacaan cadangan acara dan bilik bacaan duit syiling sedikit di bilik terbuka Kakao adalah kerana membuat banyak wang adalah kerugian.

Orang tidak sempurna. Saya rasa godaan untuk merasai tidak kira betapa saya suka. Saya tidak faham mengapa saya meninggalkan darah tanpa melihat wajah saya.

Jika ya, saya lebih suka anda mempunyai deposit bank, dan jika rakan sekerja saya melakukan pekerjaan yang baik, maka ambil langkah berani dan mulakan dengan kajian saya.

Perkara yang paling penting yang saya fikirkan tentang melabur adalah kemungkinan risiko kerugian utama. Orang mempunyai ketamakan yang aneh. Saya tidak mahu mengambil kerugian, tetapi saya mahu melihat banyak keuntungan; kebanyakan mereka tidak boleh tetapi berfikir demikian.

Tetapi anda tahu, adakah anda mempunyai produk seperti itu? Adakah anda mempunyai pelaburan lain?

Dalam erti kata lain, perlu diingat bahawa jika pulangan tinggi, risiko tidak dapat dielakkan.

Khususnya, apabila hartanah dan pasaran saham melonjak baru-baru ini, pemula tidak berpuas hati dengan kadar faedah 5 ~ 6%. Kebanyakan pelabur, yang merupakan pemegang saham sebagai pekerja sosial, tidak mempertimbangkan portfolio dana kerana mereka merasakan dana.

Dan saya fikir ia adalah hasil dari masa lalu, dan perkara yang sangat penting bagi pemula adalah untuk mengumpul wang benih, wang. Walau bagaimanapun, apabila pelaburan pertama bermula dengan omong kosong, ia tidak merasakan kepentingan pelaburan yang pelbagai dan tidak dapat dielakkan untuk mengejar keuntungan secara membuta tuli.

Sebaliknya, sebagai pekerja sosial tahun pertama yang membuat pelaburan pertama, dia membayar gaji darah dan hutang. Bagaimana jika hasilnya berakhir separuh? Kemudian, keinginan untuk mendapatkan semula prinsipal akan menjadi lebih kuat daripada membuat keuntungan.

Walaupun anda secara peribadi mengesyorkan pelaburan ekuiti, pemula, pemula sosial, dan pekerja perlu memeriksa berapa banyak risiko kerugian utama yang anda ada apabila anda 폰테크 melabur; jika pelaburan pertama gagal, ia akan menjadi sangat sukar.

Tidak buruk untuk mengambil 20-30% gaji anda ke dalam pelaburan saham, tetapi jangan risau untuk melabur 100% untuk meningkatkan kebarangkalian kehilangan prinsipal. Tidak mengapa jika anda membuat banyak wang dan membuat wang yang anda mahu melabur kemudian?

Sehingga lima tahun yang lalu, saya hanya tahu stok, dan stok hanya belajar sendiri, tetapi kajian itu tidak selalu betul atau salah.

Saya belajar tentang pelaburan hartanah dan belajar tentang pelbagai perspektif dan pemikiran dengan mengetahui satu pelan pelaburan, terutamanya kerana saya mempunyai pengalaman kegagalan masa lalu.

Ramai orang, pakar saham, pakar hartanah, dan lain-lain; tetapi kebanyakan mereka hanya boleh menawarkan pandangan dan penglihatan mereka sendiri, jadi kita perlu menjual sesuatu.

Kami tidak mempunyai telinga nipis. Apabila kita berada dalam keadaan sedemikian, kita mesti buta terhadap mereka. Sebagai contoh, jika anda ingin membina sebuah rumah sebagai pasangan yang baru berkahwin, anda perlu lebih berminat dengan pelaburan hartanah untuk rumah daripada pelaburan saham.

Dalam keadaan sedemikian, orang tidak boleh berfikir sama sekali rasional jika mereka menganalisis lokasi hartanah dan jualan produk dan melakukan pemasaran seram yang tidak dapat hidup sekarang. Terdapat beberapa saham pada masa itu, dan jika anda melabur secara tidak langsung, anda boleh membuat wang dalam beberapa tahun dan melabur dalam harga hartanah.

Dalam erti kata lain, kerana anda perlu terus melabur pada masa akan datang, lebih baik untuk berminat dengan pelbagai matlamat pelaburan dan cuba melakukan satu perkara kecil. Saya melakukannya dan mungkin gagal, tetapi ada perkara yang boleh anda pelajari di dalamnya

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다